Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην "Κορινθία 2016"

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας και διήρκησε από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου συμμετείχε η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων».

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου, στον Ισθμό.

Με στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας  έμπειρα στελέχη του Φορέα ενημέρωναν για τα νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένεται να προκηρυχθούν στο προσεχές διάστημα και απαντούσαν σε ερωτήματα που τέθηκαν από επενδυτές για τα προγράμματα που είναι ήδη σε υλοποίηση.  

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο της Διαχειριστικής και το αμείωτο ενδιαφέρον που υπήρξε από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο τόπο μας.

Επιπλέον, έλαβαν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις με εξαιρετική επιτυχία στους τομείς Νεανική και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Γαστρονομία/Οινογευσία, Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων ΕΣΠΑ, Τουρισμός και Εκπαίδευση/Ανεργία/Κατάρτιση με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν  την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Αντιπρόεδρος της Διαχειριστικής κ. Βασίλης Νανόπουλος υποδέχτηκε την Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης  Τουρισμού, αρμόδιας  για την Βιομηχανία, κ.Θεοδώρα Τζάκρη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Γιώργο Δέδε,, τον πρώην  υπουργό κ.Κωστή Χατζηδάκη, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ.Φώτη Δαμούλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Ιωάννη Μπουντρούκα και πολλούς ακόμα επισήμους και εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων διάφορων παραγωγικών τάξεων.  

Δείτε φωτογραφικό υλικό