3η Τροποποίηση Απόφασης Έγκρισης χρηματοδότησης αιτήσεων στη Δράση "Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών"

Δημοσιεύθηκε η τρίτη (3η) τροποποίηση Απόφασης Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών», σχετικά με την συμπληρωματική έγκριση χρηματοδότησης επιπλέον δύο χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα οκτώ (2.978) αιτήσεων χρηματοδότησης, δημόσιας δαπάνης 5.147.349,55 ευρώ. Τα συνολικά εγκεκριμένα έργα στη Δράση ανέρχονται σε έξι χιλιάδες επτακόσια εβδομήντα επτά (6.777) και η συνολική επιλέξιμη σημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 11.697.608,09 ευρώ. 

Η ημερομηνία έναρξης υλοποίησης των έργων (έναρξη επιλεξιμότητας) είναι η 01/01/2021 και η διάρκεια υλοποίησής τους είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας Απόφασης.

Οι ωφελούμενοι της επιχορήγησης δύνανται να υποβάλουν διοικητική ένσταση, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της σχετικής κοινοποίησης, μέσω email προς τη δηλωμένη, στην αίτηση χρηματοδότησης, ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση. Οι Ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ΠΣΚΕ.

Σχετικό Αρχείο