Η Διαχειριστική στο #RouteLab

Το θεματικό πλαίσιο του #Routelab με τίτλο: Καινοτομώ… άρα Υπάρχω… εστιάζει στην καινοτομία της επιχειρηματικότητας, είτε αυτή αφορά την τεχνολογία, είτε τον πρωτογενή τομέα, είτε τον τομέα των startup επιχειρήσεων, αλλά και στην καινοτομία της επιστήμης, της εκπαίδευσης, της καθημερινότητας.

Στόχος των συγκεκριμένων συναντήσεων του #Routelab είναι να αποτελέσουν ένα καινοτόμο εργαλείο ανταλλαγής γνώσης, εμπειριών και καλών πρακτικών σε διάφορα θεματικά πεδία και ταυτόχρονα να αποτελούν ένα κοινό σημείο συνάντησης και δικτύωσης επαγγελματιών και φορέων (stakeholders) που δραστηριοποιούνται σε κλάδους αιχμής της οικονομίας (π.χ. αγροτικά προϊόντα, τεχνολογία, τουρισμός, εφοδιαστική αλυσίδα).

Το #Routelab, σε συνεργασία μεταξύ άλλων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Παρασκευή 30/10, Σάββατο 31/10) θα βρίσκεται στον χώρο της Achaia Clauss, όπου πρόκειται να χτυπήσει η καρδιά της διοργάνωσης, εκεί όπου η ιστορία του παρελθόντος θα συναντήσει την καινοτομία του τώρα, κλείνοντας το μάτι στο μέλλον!

Η σκηνή θα γεμίσει ομιλίες εμπνευσμένων ανθρώπων. Παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών, καινοτομίες που άλλαξαν το παρόν και το μέλλον τοπικών κοινωνιών, ιστορίες… επιτυχίας για 2 ημέρες «αποβιβάζονται» από το RouteLab.

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα βρεθεί στην σκηνή του #Routelab, την Παρασκευή 30/10/2020 στις 7 το απόγευμα, προκειμένου να παρουσιάσει τις δράσεις που αφορούν το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας :

  • Ενίσχυση των επιχειρήσεων ΤΠΕ της Δυτικής Ελλάδας
  • Σύγχρονη μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα
  • Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στη Δυτική Ελλάδα,

Καθώς επίσης και την δράση του ΕΠΑνΕΚ :  Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Από την Πάτρα, το #RouteLab θα φτάσει σε όλον τον κόσμο, διαδικτυακά μέσω web casting, με δυνατότητα παρεμβάσεων στη διαδικασία με ερωτήσεις.

Δείτε live μέσω των social media της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων καθώς και του site του #Routelab εδώ