Παρουσίαση των ανοικτών Δράσεων στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης/ Money Show Patras

Στο πλαίσιο σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στις ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης – Money Show Patras :

  1. Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» , «Επιχειρούμε Έξω» & «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός»
  2. Παρουσίαση της δράσης του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», «Ενίσχυση των Πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης στην Δυτική Ελλάδα»

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23/11/2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Astir  (Αγίου Ανδρέου 16 Πάτρα) , Αίθουσα 1. (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ. : 2610 277502)

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών , θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.