Πλήθος κόσμου στην Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» στην Πάτρα

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου My Way Hotel & Events, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24.04.2023 η ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την παρουσίαση των προγραμμάτων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και τη ΔΕΠ (Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου- Ηπείρου- Ιονίων Νήσων), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών διαδικτυακών εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, καθώς και η Διευθύντρια της ΔΕΠ κα Μάγδα Πετροπούλου, ενώ  μέσω της πλατφόρμας zoom χαιρέτισε και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, κ. Γεώργιος Ζερβός,. Επιπλέον, εκ μέρους του κ. Ζερβού, στην εκδήλωση παρίστατο και ο Ειδικός Σύμβουλος του, κ. Παναγιώτης Σακέλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση μεταδόθηκε Live Streaming μέσω των κοινωνικών δικτύων της ΔΕΠ σε Youtube & Facebook, ενώ δια ζώσης την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων σύμβουλοι επιχειρήσεων και δυνητικοί επενδυτές.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Δείτε όλη την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο.

axaia psifiaka prasini (12)

axaia psifiaka prasini (5)

axaia psifiaka prasini (6)

axaia psifiaka prasini (4)

axaia psifiaka prasini (1)

axaia psifiaka prasini (3)

axaia psifiaka prasini (7)

axaia psifiaka prasini (8)

axaia psifiaka prasini (9)

axaia psifiaka prasini (10)

axaia psifiaka prasini (11)