Η Διαχειριστική στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Προσκεκλημένη στην συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στην έδρα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο, ήταν η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μέσω της πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ.Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε. κ.Κωνσταντίνος Μίχαλος και Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α. αναφέρθηκε στην συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup, ενώ έκανε λόγο για τις επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ.Τσιχριτζής υπογράμμισε το ρόλο των Επιμελητηρίων ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αναφέρθηκε στα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου στον νομό και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας.

Η Γενική Διευθύντρια του Φορέα κ.Μάγδα Πετροπούλου παρουσίασε το έργο του Φορέα  την τελευταία 20ετία προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου και έδωσε αναλυτικά στοιχεία υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων που διαχειρίστηκε ο Φορέας από επιχειρήσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας,

 Στην συνεδρίαση χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ.Χριστίνα Σταρακά και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γεώργιος Παπαναστασίου.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του  Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος κ.Γεώργιος Αγγελόπουλος,  ο Οικονομικός Επόπτης της Κ.Ε.Ε. και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.Γεώργιος Χονδρογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηλείας κ.Κωνσταντίνος Νικολούτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ.Ιωάννης  Γιαμάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Άρτας κ.Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ζακύνθου κ.Δημήτριος  Γαργαλέας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ.Μπλέτσας Στυλιανός κ.α.