Αποφάσεις Ένταξης και Απόρριψης προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα»

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας οι σχετικές αποφάσεις Ένταξης 248 Έργων Κρατικών Ενισχύσεων καθώς και απόρριψης προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ»

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

  1. Ένταξη 3 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ – ΒΑΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»
  2. Ένταξη 4 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ – ΒΑΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ»
  3. Ένταξη 7 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ – ΟΧΕ περιοχής Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού» 
  4. Ένταξη 4 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ – ΟΧΕ ευρύτερης περιοχής του Άξονα Κατακόλου – Αρχαίας Ολυμπίας»  με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 1407/2013 (de minimis)
  5. Ένταξη 2 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ – ΟΧΕ ευρύτερης περιοχής του Άξονα Κατακόλου – Αρχαίας Ολυμπίας»  με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 651/2014 (Γενικός Απαλλακτικός Κανονισμός)
  6. Ένταξη 168 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ» με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 1407/2013 (de minimis)
  7. Ένταξη 60 Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ» με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 651/2014 (Γενικός Απαλλακτικός Κανονισμός)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ

Απόφαση απόρριψης προτάσεων πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης χρηματοδοτικής Ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 1.δε.1 «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»