Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου για τη δράση "Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος"

Σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν από κοινού,

ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης (ΣΔΑΜ) , κ. Κων/νος Μουσουρούληςο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Ευστάθιος Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας. 

την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, 

για το Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και  στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του ΣΔΑΜ. 

Τη συνέντευξη τύπου θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Nίκος Ιπποφάντης.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ .         

Για τη σύνδεση σας : https://zoom.us/j/93632241469?pwd=U2JWajltMHZvcmdpVE44TGMvZWxwUT09 , Meeting ID: 936 3224 1469 , Passcode: 018451

Για πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους : Γκοτσούλια Βασίλειο ή Τσουκαλά Αικατερίνη (Διαχειριστική Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων (ΔΕΠ) , τηλ. 2610 - 622711)

Open menu
Με την χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης - Ευρωπαικό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης
© 2016 Diaxeiristiki. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp