18/12/2014 Αιτήματα Ελέγχου και Αιτήματα Τροποποιήσεων για την Δράση 2 του προγράμματος "Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων"Διαθέσιμα στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων

18/12/2014

Ολοκληρώθηκε από τη ΜΟΔ Α.Ε. και τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία το ΠΣΚΕ προκειμένου οι σχετικές διαδικασίες αιτημάτων τροποποίησης, επαλήθευσης (έλεγχος), εκταμίευσης να πραγματοποιούνται απο το ΠΣΚΕ στο σύνολό τους.

Πιο συγκεκριμένα η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ ανακοινώνει στους Δικαιούχους του προγράμματος ''Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων '' του Ε.Π. ''Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων'' του ΕΣΠΑ 2007-2013 ότι είναι πλέον διαθέσιμα τα αιτήματα τροποποιήσεων και τα αιτήματα ελέγχου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) και για την Δράση 2 στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε.

Κατά συνέπεια όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να υποβάλλουν αίτημα ελέγχου ή αίτημα τροποποίησης του έργου τους υποχρεούνται να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, το οποίο στη συνέχεια θα  αποστέλλεται και σε έντυπη μορφή  (με σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησης) μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με τις Οδηγίες υποβολής που έχουν λάβει.

Επιπλέον, σε περίπτωση που σε προγενέστερο χρόνο έχουν υποβληθεί αιτήματα με εξωσυστημικό τρόπο θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου ηλεκτρονικά με την ίδια σειρά που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρονολογική σειρά προτεραιότητας πρέπει να τηρηθεί τόσο για τα αιτήματα ελέγχου και την έγκριση αυτών, όσο και για τα αιτήματα τροποποιήσεων και την έγκριση αυτών.

Πληροφορίες στο τηλ:2610-622711 (εσωτερικό 5)